zaterdag 19 januari 2013

Elfstedentocht? Giet it oan deel 2

Ik vindt nu zulke grappige items over de elfstedentocht die je als freubelaar kunt maken. Zelfs een heuse Elfsteden cupcake.

Drieluik met Oldenhoven.

Eerst een mooie 3 luik gemaakt met wol vervilt. met de Oldehoven erop. Echt super! Die kan je bestelen bij Aterlier Anke.  Hier kan je dus een leuke schaats tafel mee maken voor op school of leuk in je kamer . Wie weet maak ik hem een keer.

De Elstedencupcake.
 

Het recept is te bewonderen op de volgende blog;


Kunstschaatsjes van Vilt met  fotobeschrijving op het volgende blog:  http://nicole-mylifeinscraps.blogspot.nl/2009/12/workshop-schaatsjes-van-vilt_26.html


Ook leuk om schaatsjes van dik karton of papier te maken.Schaatsjes in allerlei kleurtjes met paperclip.Leuk!

Ouderwetse schaatsjes 


Deze schaatsjes kwam ik op google tegen. Deze kan je maken van vilt of van leuks stof oa Tildastof. Het plaatje even opslaan , uitprinten ,uitknippen en natekenen op stof, inelkaar naaien en klaar. Leuk om op te hangen als decoratie. Ook  leuk om het met karton of stevig papier te maken en versieren. (zie foto boven) Succes

Deze leuke rode gehaakte schaatsjes staan op :Dit schattige muisje is er al klaar voor, Nu maar hopen dat de tocht dit jaar gereden zal worden.
Deze mag zeker niet ontbreken in dit rijtje, zo lief! Jelte leert schaatsen van Corina.Een leuke kleurplaat voor de kinderen.


Deze zijn gemaakt door Sandra en heb ik via de Facebook van Septemberspring  opgehaald. Ze zijn geweldig een friese klomp met de houten schaats.

2 opmerkingen:

Feitos Perfeitos zei

Thank you for caring!

I really like your blog, it inspired me in making a tilda ice skater ..... will be wonderful!

Kisses
Siomara

Feitos Perfeitos zei

Hi Hendrika

You are very funny .... I love your comments!
Here in Brazil is very hot ... around 35 degrees ... but I like it a lot! As a friend who lives in Canada every time say ... “Hot is a trouble...but the cold.... it hurts
Kisses and I can see your Easter wreath
Siomara