zaterdag 2 maart 2013

Voorjaar 2013

Het is weer de maand Maart en nu mag voor mij de Lente wel komen. Volgende week al weer temperaturen rond de 15 graden, kijk daar wordt ik blij van. Dus ik als de bliksem naar zolder en daar de doos voor de \Lente opgezocht. Daar lag een heel zielige Lente fee in die om een metamorfose vroeg. Gisteravond heb ik er aangewerkt en haar nu alvast op de Krans gezet en voor het raam. Er komen nog Lente vilt bloemen op .
Ook krijg ik al geregeld grappige zelfmaak creaties op Facebook voor de Laatse Koninginnendag dit jaar. Iedere ontwerper is in de ban van de kroning.  Ik heb wat foto's opgeslagen en zet ze op dit blog.
Op pinterest heb ik een bord gemaakt voor de Paasdagen. Leuke DIY voor het paasfeest.
http://pinterest.com/juweeltsje/easter-and-spring-crafts/


De paaseieren heb ik al heel lang, met decoupage met servetten gemaakt.Lieve kaartenset voor de Lente.


Zo simpel , leuke paashaasjes van lint. 
Gratis beschrijving op deze site: 

Dit pakketje te verkrijgen bij Aterlier NielsHolgerson.
Mooie eieren. 
Wie van jullie blogvolgers heeft voor mij een patroontje om zoiets moois te maken? Als ik je een enveloppe met port stuur kan ik het patroontje dan van iemand krijgen? Op internet zijn er aleen patronen te verkrijgen via engelse of amerikaanse sites en daar moet je voor betalen maar heb daar de methode niet voor.


Voor Koninginnendag 2013.

Zijn ze niet schattig ons Koningshuis gehaakt. 

Schattige gebakjes van vilt voor op tafel van ons toekomstig Koningspaar. 
Aterlier NielsHolgerson.

CUPCAKEFEEST!

Oja afgelopen woensdag had ik een cupcakeparty georganiseert voor mijn oudste dochter. Het was een geslaagde middag. Ik heb ze les gegeven in roos maken van fondant. Het viel mij mee dat de dames het zo snel onder de knie hadden. Hier een aantal foto's van het feest.


Hieronder de mooie cupcakes.3 opmerkingen:

Aan de HAAK geslagen.... zei

Wil je een patroontje van een ei omhaken?
Ik heb er 1 gemaakt met een gratis Duits patroon. Staat nu op mijn blog.
Volgens mij zijn er nog wel een paar te vinden op Pinterest. Ik kan je wel helpen vertalen als je het lastig vindt.

Nog bedankt voor je borduurtips. Ik had de steken inderdaad helemaal door elkaar gemaakt. Ben nu weer iets aan het borduren en heb je tip opgevolgd en steeds dezelfde boven geborduurd.

Janny Veenstra zei

Leuke LENTE dingetjes lekker vrolijk, en dat lijken mij overheerlijke cupcakes :) Je enveloppe is op de post :) Fijn weekend verder, groetjes ût Frjentsjer

Atelier Nanaya zei

Wat een leuke spulletjes allemaal. Ik vind dat gehaakte koningshuis geweldig, en die linthaasjes ook! Nu inderdaad maar hopen op lekker lenteweer.
Liefs,
Nanaya