maandag 22 april 2013

Flink aan de haak

Ik ben op dit moment flink aan de haak zeg, pff. Ik loop over hahah.

Voor het afscheid van mijn dochter op school deze week heb ik als kadootje de Oranje kroontjes gehaakt. Deze kunnen ze leuk opspelden met de Koningsspelen as vrijdag. We zijn van plan om dan ook te gaan trakteren op oranje cupcakes.

Ik heb het garen van de Wibra gekocht en daar haak ik wat Granny's van en wat ik er van ga maken hou ik nog even geheim. Het garen is wel wat dik en haak dan ook met pen 6 . Het garen splijt ook enorm en is vervelend met afhechten dus de meeste draadjes haak ik mee zodat je niet met een naald hoeft af te hechten.
Ik ben benieuwd of ik het waar kan maken wat ik hiervan ga maken. Jullie moeten mijn blog maar even in de gaten houden.

Voor mijn nichtje haak ik een leuk mouwloos vestje. Een leuk uitdaging om in opdracht te haken. Het patroon is niet moeilijk en haakt flink aan.

O ja ik heb voor mijzelf nog een leuk Granny topje gehaakt in kobalt blauw en wit. Dit ga ik dragen over een wit shirtje of hemptje. Dit idee heb ik van pinterest gehaald.


2 opmerkingen:

Janny Veenstra zei

Ohhh je kroontjes, mooiiiiii :):) ik ben benieuwd wat het gaat worden en garen ziet er igg erg mooi uit, zo jammer dat er in Franeker geen Wibra zit :( Zeeman gelukkig wel en daar heb ik alweer de voorjaarskleurtjes weggehaald! Mooi vestje wordt het en je topje is te gek :):) X ût Frjentsjer

Maddy zei

Je bent lekker druk geweest zeg! Leuk die kroontjes als traktatie, vinden ze vast helemaal tof! Heerlijk is dat hé meerdere projecten tegelijk, dat houdt het afwisselend:-))`Grtzz..Maddy