zaterdag 15 december 2012

Tilda pop Roza gehaakt

Via internet op http://mijneigenplekkie.blogspot.nl/2012/09/mijn-gehaakte-tilda-is-klaar.html  kwam ik een gehaakte Tildapop tegen, met werkbeschrijving en al. Omdat ik de Tilda poppen erg leuk vindt maar niet zo goed ben met de naaimachine en wel met de haaknaald dacht ik die ga ik maken!
Ik heb de pop gemaakt voor mijn oudste dochter . Opa heeft kortgeleden haar kamertje opgeknapt en voorzien van mooie paarse gordijnen, dus de pop werd aangekleed met paarse rok.
Dochter wil niet dat de pop aan de wand word opgehangen, dat vindt ze zielig, haha. Ze speelt er liever mee. Nou dat mag natuurlijk. En ze heeft haar pop de naam Roza gegeven.
Ik ga er ook een voor mijn andere dochter maken , deze moet roze kleren aan!
Dus weer aan de slag!


 Hieronder het orginele van  www.mijneigenplekkie.blogspot.nl   . Je kan het verschil wel zien natuurlijk, haha. Maar oefening baart kunst. En de tweede pop zal zeker iets beter worden want dat overkomt mij dus de hele tijd. Telkens als ik iets voor de tweede keer het zelfde haak wordt het resultaat beter!
Ik ga een foto mailen naar Mijn eigen Plekkie, dat zal ze vast wel leuk vinden en om haar te bedanken voor de goed duidelijke beschrijving van het patroon.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Erg leuk gedaan !
Groetjes, Karina

zonnekindpop zei

Dank je Karina! Ik ben er nog een aan het maken en zie dat deze nog leuker wordt! Houd de blog in de gaten!!